Windows XP niz VİSTA gibi görünsün istermisınız?(üstelik hızlanıyor da!)

byMK

Yeni üye
3 Tem 2007
4
0
Zonguldak
Çok güzel program teşekkürler Bilgisayarı yavaşlatmıyo pek ,sadece açılırken biraz yavaşladı ,çok afilli oldu saol kardeş.....Bi sorum da olcak bunu nası kaldırcaz?
 

DjKad3h

Yeni üye
19 Tem 2007
5
0
Vista bazı şeylerde kötü ama 2008 de çıkıcak oyunlar vista istiyecek çoğu ben söyleyeyim genede.
 

babbaa

Yeni üye
28 May 2007
21
0
Dostum program güzel xp yi baya deiştiriyor ilk önce emegine saglık ama bir sorun la karşılaştım programı kurduktan sora Windows Dosya Koruması diye bir uyarı çıkmaya başladı sorun bundamı baska programdanmı diye anlamak için işyerindeki pc ye kurdum ve ondada aynı hata devam ediyor... Aynı sorunu yaşayan arkadaslar var ise yazsınlar çözüm yollarını bulmaya çalışalım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.