XxKutsixX Yeni üye Katılım 20 Şub 2016 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Nis 2016 #1 Beyler benim win 10du virus bulasti win7 vardi attim simdi de wifi gormuyor X isareti var bide kablola bagladim yine olmadi bi yardim lutfe
Beyler benim win 10du virus bulasti win7 vardi attim simdi de wifi gormuyor X isareti var bide kablola bagladim yine olmadi bi yardim lutfe
Y yasin176 Üye Katılım 4 Eki 2015 Mesajlar 205 Tepkime puanı 0 Konum error Kredi 0 2 Nis 2016 #2 Driver pack solution indie o eksik plan driverlari bulup yüklüyo... Oyla 0 Downvote
C CesurKing Üye Katılım 1 Tem 2015 Mesajlar 57 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Nis 2016 #3 sa kardes driver pack solitionu kur otomatik tarıyacaktır sonra yüklenmesini bekle harici bir kaç programda kurcak onlarıdıda kursun eger bunları yapamıyorsan bana sürücü özelliklerini ver bilgisayar modellini ver halederiz biseyler Oyla 0 Downvote
sa kardes driver pack solitionu kur otomatik tarıyacaktır sonra yüklenmesini bekle harici bir kaç programda kurcak onlarıdıda kursun eger bunları yapamıyorsan bana sürücü özelliklerini ver bilgisayar modellini ver halederiz biseyler