Sadece üç adımda Windows işletim sisteminizi klonlayabilir ve WinToUSB yazılımı ile bir USB sürücüye gönderebilirsiniz. Yazılım, Window To Go USB sürücüsü dedikleri şeyi oluşturmanıza olanak tanır. Windows 10, 8 ve 7 için bir Windows klonu oluşturabilirsiniz. Araç ayrıca VHD tabanlı / VHDX tabanlı bir Windows çalışma alanı oluşturmanıza da olanak tanır.
Bir sabit sürücüye tam olarak çalışan bir Windows işletim sistemi ekleyin
WinToUSB aracı, bir USB sürücüye veya harici bir sabit sürücüye tam olarak çalışan bir işletim sistemi kurmanıza izin verecektir. Mevcut işletim sisteminizi bir USB sürücüsüne de kopyalayabilirsiniz. İşletim sisteminizi taşınabilir aygıta ekledikten sonra, işletim sistemini alıp başka bir bilgisayar aygıtında kullanabileceğiniz için taşınabilir aygıtınızı Window To Go aygıtınız olarak adlandırabilirsiniz. Araç, işletim sisteminizin çoğunu klonladığı için tüm kabul edilebilir sınırlar içinde çalışır, ancak tüm Windows işlevlerinin taşınmasını beklemeyin. Aynı şey işletim sisteminde yaptığınız tüm değişiklikler için de geçerlidir, hepsi klonlanmayacaktır.
TIKLA İNDİR!
veya
Kod:
https://www66.zippyshare.com/v/VSItae5D/file.html
Rar Şifresi: turkhackteam