Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 hafta önce teknosa mağazasından TP LİNK WN7200ND adlı wireless adaptörü aldım fakat iyi bir sonuç alamamıştım ilk baştan.. Fakat sorunun evle alakalı olduğunu anladım ev gecekondu olduğu için dipte kalıyoruz üste yol var hemen biz yolun altındayız yani onun için az verim alıyordum hatta hiç almamakta diyebiliriz yakınlarımda belediyenin interneti var ona bağlanıcam fakat çekmiyor diyorum ki adaptörü çatıya alsam ve çekse o zamanda şöyle bir sorun çıkıyor usb uzatma kablosu 10 metre falan oluyor en fazla 2.0 verimli oluyormuş pek anlamam 2.0 mış 1.1 miş hiç anlamıyorum bu terimler bana yabancı geliyor. Ben bu kabloyu aldım diyelim çatıya koysam sizce verim alabilirmiyim.
ADAPTÖR ÖZELİKLERİ : 500 METRE MENZİLLİ
Evin resmi
Birde kuzenimde almış 35 TL'ye adaptör ve yanında 10 metre kablosuyla 35 TL'ye almış adaptörü adaptörün özelikleri düşüktür dimi yoksa 10 metre kablo 20 TL bir sitede reklama girermi bilmiyorum ondan yazmadım birde bunu soruyorum arkadaşlar inşallah cevap gelir girdiğinizde konuyla alakalı bilginiz olmasada bir şey yazarsanız sevinirim teşşekürler..
İyi forumlar .. :RpS_thumbup:
ADAPTÖR ÖZELİKLERİ : 500 METRE MENZİLLİ
Evin resmi
Birde kuzenimde almış 35 TL'ye adaptör ve yanında 10 metre kablosuyla 35 TL'ye almış adaptörü adaptörün özelikleri düşüktür dimi yoksa 10 metre kablo 20 TL bir sitede reklama girermi bilmiyorum ondan yazmadım birde bunu soruyorum arkadaşlar inşallah cevap gelir girdiğinizde konuyla alakalı bilginiz olmasada bir şey yazarsanız sevinirim teşşekürler..
İyi forumlar .. :RpS_thumbup: