Wireless Ağ Tanımlanıyor Hatası , İnternet Erişimi Yok Hatası (Ünlem işareti)[YARDIM]

seregual

Katılımcı Üye
18 Ağu 2008
303
0
Merhaba Arkadaşlar;
Bilgisayarımda son 1 haftadır çözemediğim Wireless sorunlarıyla karşı karşıyayım.
Wireless üzerinden bir ağa bağlandığımda Ağ tanımlanıyor İnternet erişimi yok diyor. Ve bu ağ tanımlama bitmek bilmiyor. Bir hata mesajı gibi birşeylede karşılaşmıyorum. Bilgisayarımın wireless sürücüsünü sildim tekrar kurdum olmadı. Başka desteklenen wireless sürücüsünü kurdum olmadı. Format attım (Windows 7 ultimate 32 bit 64 bit karışık ) yine olmadı. Birçok sitede forumda araştırdım. Denilenleri yaptım hiçbiri olmadı. Arkadaşlarım aynı ağa sorunsuz bir şekilde bağlanırken bende sürekli ağ tanımlanıyor. İnternet erişimi yok. Birde wireless simgesinde kenarında sarı üçgen levha içinde ünlem işareti çıkıyor.Bu wireless hattı yaklaşık 30 kişşinin kullandığı wireless hattı (yurt ortamı).Acaba modemin wireless üzerinden bağlanma kapasitesimi var ? bu yüzden mi giremiyorum ? Bağlanma kapasitesi varsa kaç kişidir modem tp-link td-w8961nd. (ben böyle birşey olacağını pek sanmıyorum. yinede bilmiyorum) Bu sorun birçok kişinin karşılaştığı çözemediği bir sorun. Bunun için genelde tanımlanan çözümlerden farklı bir çözüm yolu istiyorum(çünkü genel çözümlerin hepsini denedim olmadı). Şöyle bir seçeneğimde var. Ben Laptop'uma wireless adabtörü alsam laptopumun içindekinden hariç. Harici wireless adaptörü işe yararmı. Wireless adabtörü aldığımda yine aynı sorunla karşı karşıya kalırmıyım bunuda öğrenmek istiyorum.

(Modemi kapat tekrar aç , donanımı devredışı bırak sonra aç , modeme reset at fabrika ayarlarına dönsün sonra modemin arayüzüne gir ve hızlı başlattan tekrar kur vs.. gibi mesajlar yazmayın denedim hiçbiri işe yaramıyor...)

Cevap bekliyorum... :RpS_confused::RpS_confused::RpS_confused:
Teşekkür ederim...

Konu yanlış yerde ise özür dilerim...
 

BLuuXe

Katılımcı Üye
5 Ocak 2013
643
0
Adana
Evet bendede böyle bir sorun var çözümünü bulamadım. Çözüm aramayı bıraktım artık kafayı yedim. Şimdi evde pc var net yok bende telefonumla giriyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.