Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar
wireless kart ve wireless anten tavsiye edermisiniz uzun mesafe icin
şimdiden teşekkürler tht ailesi..
Uzun mesafe için tartışmasız alfa en iyisi, bende var yaklaşık 50-60 tane wifi çekiyor sinyaller de gayet kaliteli
New Alfa Networks 1000mW USB WiFi Adapter AWUSO36H V5 Genuine Hologram AWUS036H | eBay
bende bu vardı Everest Ewn-745 150Mbps 8m Usb Wireless Adaptör
işin doğrusu pek memmun kalmadım
ondan dolayı biraz güclü bir cihaz olsun die düşündüm
Butceniz uyqunsa bunu oneririm>>>5KM 58 dBİ Outdoor Wireless Adaptör (Dış Mekan)<<<
db 58 gucludur alirsaniz satici kisiylede konusun inceleyin bakalim haqqeten oylemidir yoksa nette reklam yapiyolar.
![]()
peki ebay dan alma imkanımız varmı
ben aliexpress'den aldım fakat ebay'dan da alabilirisiniz.
peki ebay dan alma imkanımız varmı
fiyatta değişiklik oluyormu yoksa fiyat aynımı
gümrük falan olayları icin soruyorum
aliexpress ebay'a göre biraz daha uygun olur. Aliexpress çoğunluk olarak çin ebay amerikan(satıcılar için). Gümrükten hiç bir sıkıntı olmazböyle ufak tefek ürünler için. Aliexpressten de ebaydan da çok alışveriş yaptım
teşekkürler pekala benim üstte yazdığım tarz bir anten olsa daha sağlıklı olmazmı sizce ben buradan gelen yorumlara göre bir cıhaz alacağım ondan soruyorum
O tarz bir şey de alabilirsin tabi ama bu alanda en sağlamı Alfa'dır, marka olarak para sıkıntısı olmayacaksa Alfa öneririm, burda pek bilen yok sanırsam ama dünyaca çok ünlü bir marka, wireless diye ilk akla gelenlerden