wix ile kurulmuş siteye hack nasıl yapılır

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,148
362
wix sunucusu kullanan bir siteyi hacklemen çok zor güzel korunuyor çünkü günler haftalar aylar bile sürebilir tek başınaysan o da garanti değil tabi ki
 

n0rkeyysx

Katılımcı Üye
17 Kas 2021
297
148
öncelikle merhaba wix ile kurulmuş siteye hack nasıl yapılır bilen varmı
wix eski sürüm vs kullanıyorsa güvenlik açığına denk gelebilirsin ancak son sürümse bulman oldukça zor. Ondan zeroday arıcaksın.

Sitenin scriptinde kendin açık bulcaksın böylelikle her siteyi hackerlersin.

Her sitede açık vardır asıl önemli nokta onu bulabilmekte.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.