Wizard [grp]

lordpunisher

Kıdemli Üye
23 Ağu 2007
4,827
27
underground
Wizard’lar Honorable döneminden miras kalma
“Gücün son sekli” konusunda uzmanlasmislardir. Fiziksel
zaaflarini kapatmak için Gücü beceriyle kullanirlar.

Tipki kiliç skill’leri gibi, büyü skill’leri de Lost Age döneminde
meydana gelmistir, fakat efsaneye göre ilk büyü skill’leri
Honorable Age döneminde ilan edilmis, 7 Sage’ler ise
bu skill’lerin bugünkü hallerini almasini saglamislardir.
Nasil ki kiliç skill’leri gücü fiziksel çevikligi ve yikici
kuvveti arttirmak için kullaniyorsa, büyü skill’leri sadece
bir savas yöntemi olarak kullanilmazlar. Bunun yaninda Gücü
bir bilim olarak kullanarak dissal güçler ile kuvvetli bir
enerji yaratir.

Nevareth’in eski dönemlerinde, Honorable Age döneminden kalma “Force Stick” isimli bir güç denetleyicisi kullanirlardi, fakat Core Teknolojisinin gelismesiyle birlikte “Orb” isimli daha saldirgan bir güç denetleyicisi kullanmaya basladilar.

Orb tek ellidir, böylece Wizard’lar iki eline birer tane alarak güçlerini iki katina çikarabilirler. Ayrica bu sayede ayni anda birçok büyü kullanabilirler.

Wizard, Gücü iyi bir sekilde kontrol edebilmek için zekasina çok deger verir. Ayni zamanda, fiziksel güce ve çeviklige sahip degiller. Bu yüzden Martial Suit Set gibi hafif zirhlari tercih ederler. Dogrulanmayan teoriye göre dissal güçlerle yakin temastan korudugu için madeni zirhlardan kaçinirlar.

Tecrübeli Wizard’lar ayni zamanda çoklu büyü becerileri kullanabilirler ve sadece tek bir büyü ile inanilmaz zarar verebilirler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.