Wolfteam oynayanlar yardımcı olabilir mi ?

mummy213

Katılımcı Üye
7 Haz 2014
618
0
34 & 37
Arkadaşlar bayadır oynamıyordum oynayayım dedim fakat şöyle bir hata aldım.




Pcyi formatladım 32 bitten 64 yaptım fakat hala düzelmedi. Kurulum yöneticisi torrent her tülrü kurulumu yaptım fakat bir düzelme olmadı yardımlarınızı bekliyorum :) şimdiden teşekkürler.
 

oguzhan280

Üye
3 May 2012
228
0
Format atmana ne gerek vardı güncel kurulum dosyasını indir ve kur sanki arapça yazıyor kardeşim :D
 

StarGamer57

Uzman üye
31 Ağu 2014
1,541
27
Ötüken
Kardeşim sil wolfteamı tamamen tekrar yükle olmassa bana özelden ulaş.
Bu ara Wolfteam oynuyanlar bana özel mesajdan ulaşırsalar sevinirim.
 

Desperado1992

Katılımcı Üye
22 Mar 2015
266
0
wolfreamı denetım masasından degıl obıt unıstaller ındır ordan sıl arta kalanları temızle dıyecek temızle sora program fılesten joygame dosyasını sıl ardından wolfteamın sıtesınden orjınal torentıyle tekrar ındır kur sora luncere sag tık uyumluluk yonetıcı calıstır tamam de sora gır sıstemın wın 10 ıse oyunu yukledıkten sora lunchere sag tık uyumluluk sorunu gıder de oyle gır
 

ByRuhSuz

Üye
22 Haz 2015
83
1
BalKes
Kardesim oyunun icerisine farkli bir dosya varsa boyle bir hata alirsin. Oyunu tekrar ve farkli bir klasore yukle acilacaktir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.