Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimmr.robot dizisinde ki elpscrack aracını yapan biri varda hiç kullanmadım bi bak istersen çok ayrıntılı gözüküyor
![]()
GitHub - D4Vinci/elpscrk: An Intelligent wordlist generator based on user profiling, permutations, and statistics. (Named after the same tool in Mr.Robot series S01E01)
An Intelligent wordlist generator based on user profiling, permutations, and statistics. (Named after the same tool in Mr.Robot series S01E01) - D4Vinci/elpscrkgithub.com
kurulumu anlamadım agateşekkür ederim
önceliklekurulumu anlamadım aga
git clone https://github.com/D4Vinci/elpscrk komutunu kullanarak indirmen gerekiyor. daha sonra cd elpscrk komutunu kullanarak bulunduğu dizine gitmelisin. pip3 install -r requirements.txt komutunu kullanarak gerekli paketleri kurmalısın. son olarak da python3 elpscrk.py -h komutunu kullanarak kullanabileceğin parametreleri görebilirsin. videoda ve github sayfasında nasıl kullanacağını gösteriyorlar zaten.önceliklegit clone https://github.com/D4Vinci/elpscrkkomutunu kullanarak indirmen gerekiyor. daha sonracd elpscrkkomutunu kullanarak bulunduğu dizine gitmelisin.pip3 install -r requirements.txtkomutunu kullanarak gerekli paketleri kurmalısın. son olarak dapython3 elpscrk.py -hkomutunu kullanarak kullanabileceğin parametreleri görebilirsin. videoda ve github sayfasında nasıl kullanacağını gösteriyorlar zaten.
kurmayı başardı özelden tarih verisini girerken sorun yaşadığını söyledi girmesi gerektiği formatı yazdım olup olmadığı hakkında bir geri dönüş yapmadı çok ayıp etti@bulex sorunu çözebildinizmi aşağıdaki alıntalıdığım mesaj ile?
hayır dostum iş yerindeyim öğle arasına çıktım kurulumu vs herşeyi yaptım ama tarih girme kısmında hata aldım.kurmayı başardı özelden tarih verisini girerken sorun yaşadığını söyledi girmesi gerektiği formatı yazdım olup olmadığı hakkında bir geri dönüş yapmadı çok ayıp etti
iş arkadaşının mailini mi hackliceksinevet dostum teşekür ederim emeğin için ama tarih kısmında sorun yaşıyorum kabul etmiyor
hayır dosstum kuzeniminiş arkadaşının mailini mi hackliceksin
tarihi 03-07-2024 şeklinde istiyor işte doğum tarihini tam girmen gerekhayır dosstum kuzenimin![]()
girdim o şekilde ama aynı sorunu veriyortarihi 03-07-2024 şeklinde istiyor işte doğum tarihini tam girmen gerek
yoo kabul etti bu sefer demekki bi yanlışlık olmuş çok teşekür edderim kraltarihi 03-07-2024 şeklinde istiyor işte doğum tarihini tam girmen gerek
dsotum şimdi wordlisti oluşturduktan sonra bu şifreleri nasıl otomotik kullanabililirm bir hesap üzerinde o kısmı tam bilmiyoorum ve hangi araçlar programlar kullanılıyor ?tarihi 03-07-2024 şeklinde istiyor işte doğum tarihini tam girmen gerek
bilmiyorumdsotum şimdi wordlisti oluşturduktan sonra bu şifreleri nasıl otomotik kullanabililirm bir hesap üzerinde o kısmı tam bilmiyoorum ve hangi araçlar programlar kullanılıyor ?
tamam öğrenince sana söylicembilmiyorum![]()