wordpress, blogger konu çekme programı hk.

15 May 2013
150
0
konuyu nereye açacağımı bilemedim lütfen yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

u8kwk.png


Bu program ile bloggerdaki konular xml dosyası olarak çekilebiliyor. Çok da başarılı bir program fakat sitedeki resimler upload sitelerine değil de blog sitesine upload edilmişse o resimleri çekmiyor.

acaba yardımcı olur musunuz. siteye blogger sitesine upload ediler resimlerle birlikte nasıl çekebilirim konuları?

ayrıca wordpress için de kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim. wordpress altyapılı bir sitenin url’sini yazınca run-time error hatası veriyor.
 

ULTRAKAOS

Katılımcı Üye
24 Haz 2014
380
0
29
root@kaos~#
Resimler için malesef yapacağın bi' şey yok.

Wordpress konusunda ise; .blogspot.com 'lu bir siteden verieri çekeceksin. Daha sonra bir blogda içe aktaracaksın. Daha sonra wordpress panele gideceksin. Panelden içe aktar var ona tıklayıp blogger ile yayınları içek aktaracaksın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.