Wordpress siteler bildiğimiz gibi hem kolay hemde paneli rahat geziliyordu.
Sql den rahat geliyor bana. Bu arada sql için BURDAN bakabilirsiniz detaylı anlatım var .
1-)https://www.randomlists.com/random-words
2-)Random Word Generator - Creative online tool to generating randomized words for brainstorming.
3-)Random Word Generator - Word

3-)Başlat düğmesinden çalıştır komutuna gelin. Siyah bir ekran çıkacak bu komut dosyasına msconfig yazın. Açılan ekranda başlangıç sekmesine tıklayın ve burada işe yaramayan dosyaların tikini kaldırın. Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bilmeyen arkadaşlar hiç bulaşmasın bu msconfig'e.
4-)Son olarak sık sık yapın bunu Başlat>Çalıştır>%Temp% yazıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan dosyaların hepsini siliyoruz.Sorun çıkartan dosya varsa atlatın.

Yakamoz1319 Hocamın konusu için TIKLA
Teşekkür etmeyi unutmayın HOŞÇAKALIN.
Sql den rahat geliyor bana. Bu arada sql için BURDAN bakabilirsiniz detaylı anlatım var .
1-)Baştaki Siteleri Silme ?
Örneğin Dorkumuzu Arama Motoru'na tarattırdık.Siteleri Brute Force'e aldık.Ayarladık Şifreyi felan başlattık.Şimdi nerdeyse bir site çıkımı yaklaşik en az 5-10 Dakka'mız gidiyor farkettimde Arama Motoru'ndan aldığımız Sitelerin başlarında youtube - google vb. gereksiz 100-200 site belki fazladır.Bu siteleri silmek işinize yarayabilir.Öyle değil mi ?
2-)Güncel kelime siteleri ?
Bu siteler her gün - her saat belirli gündemde kullanılan kelimeler verir.Örnekleri ;
1-)https://www.randomlists.com/random-words
2-)Random Word Generator - Creative online tool to generating randomized words for brainstorming.
3-)Random Word Generator - Word

3-)İnternet Hızı ?
Bazılarınıza tuhaf gelebilir ama internet hızı yardımcı olucaktır.Buyrun ;
Bu Yakamoz1319 Hocamdan Alıntıdır LİNK BELİRTİCEM
1-)Bilgisayarınıza herhangi bir programı kurarken toolbar bulaşmış olabilir. Bilgisayarımdan denetim masasına girin ve program ekle kaldır üzerinden size yabancı gelen programları kaldırın.
2-)Ping değerini düşürmeye yarayan WTFast programını kurun.3-)Başlat düğmesinden çalıştır komutuna gelin. Siyah bir ekran çıkacak bu komut dosyasına msconfig yazın. Açılan ekranda başlangıç sekmesine tıklayın ve burada işe yaramayan dosyaların tikini kaldırın. Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bilmeyen arkadaşlar hiç bulaşmasın bu msconfig'e.
4-)Son olarak sık sık yapın bunu Başlat>Çalıştır>%Temp% yazıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan dosyaların hepsini siliyoruz.Sorun çıkartan dosya varsa atlatın.

Yakamoz1319 Hocamın konusu için TIKLA
Teşekkür etmeyi unutmayın HOŞÇAKALIN.
Son düzenleme: