HackerPan Katılımcı Üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 435 Tepkime puanı 0 Konum Türkiye Kredi 0 25 Şub 2016 #1 Wordpress site hackledim admin girişi yaptım fakat index basamıyorum çünkü yetki yok ne yapmam gerekiyor ? Son düzenleme: 25 Şub 2016
Wordpress site hackledim admin girişi yaptım fakat index basamıyorum çünkü yetki yok ne yapmam gerekiyor ?
DR4K0L0L Katılımcı Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 891 Tepkime puanı 1 Kredi 0 25 Şub 2016 #2 Eğer dosyaları editleme gibi bir yetkiniz var ise kendi kodlarınızı onlar ile değiştiriniz. Olmaz ise XSS açıkları oluşturmayı deneyiniz. Olmaz ise bir host açınız ve indexinizi onun içine atınız. Hacklediğiniz siteyi m e t a tagıyla kendi sitenize yönlendiriniz. Oyla 0 Downvote
Eğer dosyaları editleme gibi bir yetkiniz var ise kendi kodlarınızı onlar ile değiştiriniz. Olmaz ise XSS açıkları oluşturmayı deneyiniz. Olmaz ise bir host açınız ve indexinizi onun içine atınız. Hacklediğiniz siteyi m e t a tagıyla kendi sitenize yönlendiriniz.
Lapricon Uzman üye Katılım 13 Şub 2016 Mesajlar 1,590 Tepkime puanı 0 Konum Medine Kredi 0 25 Şub 2016 #3 Post atmayi dene sayfadaki bir yaziyi degistir veya yeni yaz Oyla 0 Downvote