Elimde site var. Robots.txt yapıp wp-admin yazdığını görünce wordpress olduğunu anladim. Admin panelinde klasik şeyleri denedim. (admin 123456)gibi ama işe yaramadı nasıl kırarım şifreyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya zor olur WordPress bir site hacklemek amaElimde site var. Robots.txt yapıp wp-admin yazdığını görünce wordpress olduğunu anladim. Admin panelinde klasik şeyleri denedim. (admin 123456)gibi ama işe yaramadı nasıl kırarım şifreyi?
Dediğini deneKanka wpscan ile kullanıcıları çek, sonra hydra ya da yine wpscan ile brute-force dene, sürüm eskiyse exploit-db'den zafiyet ara, shell bile atabilirsin ama dikkat et IP block yeme. Senin tercihin tabii![]()
xmlrpc.php zafiyeti varsa brute force atabilirsin githubda default wordlistler var araştırabilirsin.Elimde site var. Robots.txt yapıp wp-admin yazdığını görünce wordpress olduğunu anladim. Admin panelinde klasik şeyleri denedim. (admin 123456)gibi ama işe yaramadı nasıl kırarım şifreyi?
bakalımElimde site var. Robots.txt yapıp wp-admin yazdığını görünce wordpress olduğunu anladim. Admin panelinde klasik şeyleri denedim. (admin 123456)gibi ama işe yaramadı nasıl kırarım şifreyi?