Wordpress sitem açılmıyor

8 Ocak 2017
56
9
Veridyen'de barınan Web siteme girerken bu hatayı alıyorum: Request Timeout. This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

Türkçesi: İstek zaman aşımına uğradı. Bu isteğin işlenmesi çok uzun sürüyor, sunucu tarafından zaman aşımına uğradı. Zaman aşımına uğramaması gerekiyorsa, 'Bağlantı Zaman Aşımı'nı artırmak için lütfen bu web sitesinin yöneticisiyle iletişime geçin.

gg3fv4o.JPG


Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hosting firmamla iletişime geçtim. Kullandığınız tema ile ilgili sorun var diyor.

Bana yardımcı olabilir misiniz?
 

Rewan

'Türk ün yaveri
26 Kas 2020
2,014
1,484
Konum
sitenizin cpu limiti dolmuş olabilir hosting paketinizi yükseltmekte sorun var veya ddos / dos saldırısı da olabilir sitenize koruma eklemenizde fayda vardır iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.