Öncelikle Selamlar Ben CrashTHT ; Brute Force Site Hacleme Konumu Tıkla Konuya Git |Mutlaka Okuyun Onun Devamı Bu Konu |Hacklenen Siteye İndex Basma
1) Admin Kullanıcı Adını Bulduktan Sonra Site WordPress Paneline Geriyoruz.[ Resimde İşaretlediğim Yer Panelin Bulunduğu Alan] www.orneksite.com/wp-login.php:[Panel]admin[Kullanıcı Adı]:[admin[Şifre]
2)Panele Gidiyoruz. Ad ve Şifreyi Yazıp Panele Giriş Yapıyoruz.
3)Resimde Gösterdiğim Tema Kısmından Editöre Basıyoruz.
4)Main İndex Template'ye Kodlarınızı Yapıştırın ve Upload File Diye Diyip Kaydedin Siteye Girdiğinizde Hacklendiğini Göreceksiniz.
Uzatmak İstemedim Shell Basmayı Başka Bir Konuda Göstereceğim Bir Önceki Site Hackleme Konuma Git[Tıkla]
Teşekkürler
1) Admin Kullanıcı Adını Bulduktan Sonra Site WordPress Paneline Geriyoruz.[ Resimde İşaretlediğim Yer Panelin Bulunduğu Alan] www.orneksite.com/wp-login.php:[Panel]admin[Kullanıcı Adı]:[admin[Şifre]
2)Panele Gidiyoruz. Ad ve Şifreyi Yazıp Panele Giriş Yapıyoruz.
3)Resimde Gösterdiğim Tema Kısmından Editöre Basıyoruz.
4)Main İndex Template'ye Kodlarınızı Yapıştırın ve Upload File Diye Diyip Kaydedin Siteye Girdiğinizde Hacklendiğini Göreceksiniz.
Uzatmak İstemedim Shell Basmayı Başka Bir Konuda Göstereceğim Bir Önceki Site Hackleme Konuma Git[Tıkla]
Teşekkürler
Son düzenleme: