Arkadaşlar merhaba, bir web sitesi yapacağım bir şirketin alt firmalarını orada göstereceğim hakkında, iletişim ,vizyon ve misyon vs de olacak bunun için bir wordpress teması veya scripti olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam, Daha kapsamlı bir şey bakıyorum. Teşekkürler...pasabeyposuda.ru bak buna benim sitem begenirsen temayi soylerim sana function.php paylasirim bazi seyleri manuel yaptim
teşekkürler hocam atarsan sevinirimBende 45 + böyle profesyonel portfolio teması var bazılarıda başka temalar çoğunlukla portfolio istersen satabilirim sana
Sitenizi beğendim gerçekten güzel benimle paylaşırmısınız temayı vs özelden şimdiden teşekkürlerpasabeyposuda.ru bak buna benim sitem begenirsen temayi soylerim sana function.php paylasirim bazi seyleri manuel yaptim
tabiki yaziyorum hocamSitenizi beğendim gerçekten güzel benimle paylaşırmısınız temayı vs özelden şimdiden teşekkürler
Tşk ederim bide zahmet olmazsa nasil böyle alisveris sitesi yaptınız kodlama biliyormusunuz eğitim vs aldınız mı bunlarida cevaplarsanız çok sevinirim iyi günlertabiki yaziyorum hocam
aslinda hocam benim meslek biraz farkli kafa yorarak biraz ai birde wordpressde cok kodlama lazm olmuyor php biraz bilsen yeter guvenlik icinTşk ederim bide zahmet olmazsa nasil böyle alisveris sitesi yaptınız kodlama biliyormusunuz eğitim vs aldınız mı bunlarida cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler
Arkadaşlar merhaba, bir web sitesi yapacağım bir şirketin alt firmalarını orada göstereceğim hakkında, iletişim ,vizyon ve misyon vs de olacak bunun için bir wordpress teması veya scripti olan varmı?
hocam bu temalar ücretli. ücretsizi varmı
- Astra, Divi, OceanWP, GeneratePress, Ultra: Modern, hızlı, sayfa kurucularla (page builder) uyumlu, başlangıç şablonları mevcut. iş ve kurumsal web siteleri için popüler seçimlerdir.
- Bridge: 600’den fazla demo site sunar; Divi gibi sayfa oluşturucular ve eğitim videolarıyla desteklenir.
- Corporate Plus, Roxima, Corporate Blue, Spencer ve daha fazlası: Hakkımızda, referanslar, ekip gibi sekmeleri kolayca oluşturabilirsiniz.