Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir program yok yanlış bilmiyorsam. Ama son zamanlarda wp yi değiştirip tekrar servis eden bir sürü yayımcı var belki birisi kodlamıştır şansını onlarda deneyebilirsin.Selam arkadaşlar sorum şöyle mesela ben bi durum paylaşdım ve bu durumu yalnızca seçtiğim kişiler görüyor fakat öyle bir program var mı ki benim o listeye eklemediğim kişi o durumu görsün umarım anlata bilmişimdir
Hicbir sekilde olamaz telefona virus atmadan yada baksa telefondan ekletcen kendini farkli kisi olarak tanitipSelam arkadaşlar sorum şöyle mesela ben bi durum paylaşdım ve bu durumu yalnızca seçtiğim kişiler görüyor fakat öyle bir program var mı ki benim o listeye eklemediğim kişi o durumu görsün umarım anlata bilmişimdir
Yani anlatmak istediğin şeyi tam olarak anlamadım ama dediğin şey galiba durumlarımı görsün ama listemde olmayanlarda görsün istiyorsun, yani bunu normal wq de yapamamzmın ama son zamanlarda gündemde olan hileli wp indirip onunla istediğin her şeyi yapabilirsin. Mesela son görülmeni istediğin saat yapabilirsin, wp resmini tek bir kişiye gösterebilirsin aynı şekilde bunu durum ve hakkımda içinde yapabilirsin, milletin durumunu görebilirsin onlar senin gördüğünü görmez mesala çevrim içi olduğunda çevrim içi olduğunu görmez yani çok şey var saymadığım bunların hepsini hileli wp indirerek yapabilirsin.Selam arkadaşlar sorum şöyle mesela ben bi durum paylaşdım ve bu durumu yalnızca seçtiğim kişiler görüyor fakat öyle bir program var mı ki benim o listeye eklemediğim kişi o durumu görsün umarım anlata bilmişimdir