Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi bi film izleme sitesindeyim ve site wordpress ile kurulmuş admin ve cpaneline girmeyi ulaştım ıd passsowrd soruo bunu bulabilmek için bişiler varmı ?
Hata bulmayı bilmiyorsan işin zor. Sayfa linklerinde ' işareti ile kullanacaksın. Bak sana bi link veriyim havij ile tara. En azından mantığı kavrarsın. Ben deniyorum siteyi açık var mı diye. Birazdan da paylaşırım açık bi tanesini. Dediğin site ise haviji aşar. Acunetix kullan...
target kısmına site adresini yazıyorum analyze ye basıyorum There is no input to inject. Please enter a input parameter or user..................... hatası verio devamıda var napcam :S
aradı aradı bişiler gçti anlamadım şimdi current db dio karşısında harfler cıkıo
bide bu programla her siteyi taratamıyomuyuz ben her siteyi taratamıyorm :S
ya beleş siteleri böle kücük siteleri şey etcem tabi yapabilirsem saten girsem bile panele sadece izlicem bişi yapmıcam xd paylaşımları alırım en fazla kendi siteme de koyaırmxd