bence başka bir ağ tespit et ona yönel çünkü adam fark ederse polise şikayet ettiğinden paçayı kurtarman zorlaşır.
benim başıma geldi çünkü bi gün akşam otururken (ozaman komşumun netini kullanmıyorum) ağ taraması yaptım android yazan ve şifre istemiyen ağ tespit ettim yarım saat 1 saat kullandım video izledim müzik indirdim falan sonra net kesildi bende android telefonumdan ne olur ne olmaz diye taşınabilir kablosuz ağımı android olarak adlandırdım ve şifre koymadım. kaydettim ve yemin ederimki saat 10 a doğru kapım çalındı adam nasıl bulmuşsa sivil polis 2 kişi bide sahibi. açtım kapıyı polis bana bu beyefendinin internetine izinsiz girdiğinizden dolayı sizden şikayetçi dedi. bende tabiki yalanladım yok öyle bişe ben kendi telefonumdan girdim dedim isterseniz size gösterebilirim açtım taşınabilir kablosuz ağı bak dedim bende android yazıyo ve şifre istemiyor dedim. onlarda ama bu beyfendinin ağını kullanmışsınız dedi bende adama baktım abi dedim istersen internet paketini karşılıyabilirim çünkü ben kendi telefonumdan girdiğimi sandım adam dedi tamam ozaman bilirek olmamış sikayetçi değilim dedi yırttım öyle ve adamı araştırdım bi kaç gün sonra sivil polislerin arkadası olduğunu öğrendim sende böyle taklaya gelebilirsin kardeşim aman dikkat et. bu anlattığım yemin ederim doğrudur.