Xat.com SohbeT SiteLerini HackLeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merculs

Yeni üye
29 Tem 2009
22
0
ArkadasLar xat.com'un son zmanLarın en cok terciH ediLen sohbet aqı oLduqunu biLİorsunuz . Peqi ama büTün bu site hack yöntemLeri varkan haLa bu sohbetLer için bi yöntem qeLiştiriLmiş deqiL. Lütfen arkadasLar buLursanız yada yaParsanız payLasmayı unuTmayın ;)

:diablo
 

Craagle

Kıdemli Üye
2 Eyl 2007
4,108
0
İzmir
kardeş en basitinde site ismi veriosun:):)
ayrıca ne tür bi yardım istediğinde pek belli değill yani yardım merkezinekonu acıosun yaparsanız paylaşmayı unutmayın diosun:)
sitede yeterli döküman mevcut site hacklemek için xat a ozel bi dökümanmı sabitlensin istiosun
http://www.turkhackteam.org/web-server-guvenligi/

http://www.turkhackteam.org/web-pro...me-teknikleri-isin-cekirdek-kismi-286136.html

bu tip siteleride hacklemeyi bu başlık altında öğrenme biraz zor olurr
bu konuları araştır kafan takılanı konu altında veya pm ıle sor
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.