Xbowite güvenli midir kurs Alicam

PEROM

Yeni üye
22 Haz 2020
6
0
Instagramda reklam gördüm etik hacker beyaz hacker felan diyor kursu alsam birşeyler öğrenir miyim bilgi katar mı yoksa YouTube videoları gibi mi dir ?
 

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,748
407
Kainat
Aynı konu daha geçenlerde açıldı, nereden buluyorsunuz bu platformu ?

Not: Ben aldım, size belirli bir video veriyorlar(etik hacker kursu için söylüyorum.). Kursu satın almadan önce söyledikleri gibi her hafta video eklemiyorlar. Videolar hakkında veya içerikler hakkında başka sorularınız varsa bana sorabilirsiniz.
İyi forumlar
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Rozz

Uzman üye
19 Ağu 2019
1,388
51
Merhaba,
platformu daha önce kullanan bir dostuma sordum güvenilir olmasına güvenilir ama orda öğrendiklerin senin pek işine yaramaz anlayacağın para vermeye değmez hepsini internetten öğrenebilirsin.
 

GhostRoot

Üye
26 Şub 2014
197
0
Bende de mevcut bazı bilgiler fena değil ama mesela hakops keylogger olayı falan çok basit kaçmış onun dışında bazı bilgiler işe yarar +90 telefon alma gibi vs vs.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.