xp kullananlar dikkat..

justrull

Yeni üye
12 Şub 2012
22
0
Yılların işletim sistemi, çoğu kullanıcının tercihi windows xp ‘de öyle büyük bir açık bulundu ki, bu belkide Windows XP için bir son olacak.
Microsoft, Windows XP desteğini keseceğini açıkladı. Microsoft, 22 Ekim’den itibaren üreticilere XP satılmayacağını açıkladı. Gelecek aydan itibaren Windows XP SP2′ye de, güncelleme desteği yapılmayacak.
Şimdi yetkililer windows xp kullanıcılarını uyarıyor. Ya bir üst sürüme geçin yada uzaktan yardım bağlantısını pasif hale getirin...
 

canseren

Katılımcı Üye
8 Kas 2011
427
1
37
Hatay
Bu yaz ubuntuya geciyorum. Bu da microsofta bi cevap olsun. ancak gene de “yigidi oldur ama hakkini yeme” misali, XP iyiydi, gercekten. Bizi windows 98 in agir, hantal, bol bol coken ve kahrettiren eziyetinden kurtardi. Beni yeni bi bilgisayar almaya zorlayan ve arti gidere sebep olacak bi isletim sistemini neden tercih edeyim, Linux varken? Ayrica Linux’ta careler tukenmezken? teşekürler
 

justrull

Yeni üye
12 Şub 2012
22
0
linux iyidr özellikle kodların açık olması :)
fakat her işletim sisteminin eksikleri oldugu gibi Linuxun de wardr...
Linux'un sürekli gelişiyor olması en büyük dezavantajlarından biridir. Henüz tüm ihtiyaçlara cevap vermemesi (hala Windows95 programlarını çalıştıramıyor ), gelişimin bazı aşamalarında topyekün değişiklikler yapılması, gelişimi takip etmek için bazen sürekli yenileme yapılması, birçok kullanıcının bu işletim sistemine güvenmemesine yol açmıştır. ..
bildiğiniz üzere linux halka açıktır yani bedavadır..bunun şöyle bir zararı oluyor..:
Linux işletim sistemini geliştirenlerin ticari kaygılar gütmemeleri bazı ticari yazılımların Linux üzerinde gelişmemesine sebep olmuştur. Linux üzerinde belirli konularda diğer işletim sistemlerinden aşağı kalmayan yazılımlar bulunmasına rağmen, belirli bazı konularda çok zayıf kalmıştır. ( Mesela oyunlar )
:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.