İnternette yazan çeşitli programlarla root atmayı deneyecektim(Kingroot vs..) fakat hiçbirine güvenmediğim için atmadım. Sanırım pc siz direk telefondan root atılabiliyor, bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi şuanda rootlucam telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette yazan çeşitli programlarla root atmayı deneyecektim(Kingroot vs..) fakat hiçbirine güvenmediğim için atmadım. Sanırım pc siz direk telefondan root atılabiliyor, bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi şuanda rootlucam telefonu?
Tamam işte bilgisayarsız root atmak istiyosan kingroot,kingoroot,framaroot vsvs deneyebilirsin.Uygulamaların hepsi hemen hemen aynı ama kingroot tavsiyemdir...
Ama şöyle bi sıkıntı var.Bilgisayardan atmazsan sorun olabilir sonra...Ne gibi sorun?Bazı uygulamalar çalışmaz,bazıları rootu kabul etmez,bazıları kendi kendine görev yapar hatta cihazın kendi kendine bile çökebilir.Çökme çok az bi risk ama sorumluluk senin
Kingroot'u indirdim ama onaylama kısmında istekleri çok fazlaydı uygulamanın, konumdan tut ses kaydı galeri smsler bilmem neler her şeye izin istiyodu o yüzden güvenemedim, Bir sorun olmaz diyosun yani
Kingroot'u indirdim ama onaylama kısmında istekleri çok fazlaydı uygulamanın, konumdan tut ses kaydı galeri smsler bilmem neler her şeye izin istiyodu o yüzden güvenemedim, Bir sorun olmaz diyosun yani
+ Ekleme yapıyım Bilgisayardan mı atmalı mıyım veya?