Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette olanlar eski hocam, bildiğini kaynak varmı onu sormak istemiştimBazı soruların cevabı çok basittir. Öncelikle bu tarz genel şeyleri google kullanmayı deneyebilirisin. Neden böyle diyorum biz sana yardımcı mümkün mertebe oluruz ama kimse buraya xss nedirden başlayıp nasıl kullanacağını anlatmaz. Genel olarak bilgiyi verir. Nasıl kullanacağını vermez veya eksik bilgi verilir. Yazdıklarını google yazsan bir ton türkçe kaynak göreceksin. Ha googlamak istemiyorum dersen de kısaca Javascript kodlarını kullanarak sayfanın genel yapısını manipüle etmeni sağlar.
XSS'in kendisi eski zaten. XSS'le adam gibi bir şeyler yapabilmen için gerekli olan session abduction/adoption gibi saldırılara artık browser önlem alıyor. Eskiden paypal'dan para çalmak için filan kullanırdık, şimdi 2-factor auth onu da engelliyor. Eski forumlarda eşek şakası yapmaktan başka pek işine yaramaz zaten. Tabii mentalitesini öğrenmen, ilerde benzer açıklara XSS mantığını uygulaman için önemlidir ama emin ol, 20 yıldır değişen bir şey yok XSS'te.İnternette olanlar eski hocam, bildiğini kaynak varmı onu sormak istemiştim
xss açığının her yıl okul müfredatı gibi değiştiğini düşünmüyorsun herhalde. bazı temel bilgiler var sonrası zaten pratik gerektiren şeyler. hackerone gibi platformlarda paylaşılan xss raporlarını inceleyerek daha karmaşık şeyleri öğrenebilirsin. sonra ödül avcılığı veya ctf'ler ile pratik yaparsın. youtube da bunlar ile uğraşan kanalları takip edersin. örneğin ippsec, ghostsec, lostsec bilmem ne sec falan filan
Teşekkürler.XSS'in kendisi eski zaten. XSS'le adam gibi bir şeyler yapabilmen için gerekli olan session abduction/adoption gibi saldırılara artık browser önlem alıyor. Eskiden paypal'dan para çalmak için filan kullanırdık, şimdi 2-factor auth onu da engelliyor. Eski forumlarda eşek şakası yapmaktan başka pek işine yaramaz zaten. Tabii mentalitesini öğrenmen, ilerde benzer açıklara XSS mantığını uygulaman için önemlidir ama emin ol, 20 yıldır değişen bir şey yok XSS'te.