Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internette bulabilirsiniz@BlackDynamite hocam sizin bir linkiniz var mı ?
Merhabalar, github üzerindeki kaynaklar açık kodlu olduğundan dolayı biraz daha güvenli şekilde indirebilirsiniz. İndirdiğiniz programın içinde virüs bulunması ihtimaline karşı sanal bilgisayar açıp onun içinde denemenizi tavsiye ediyorum her zaman. Ayrıca virüs oluşturma programlarının içinde antivirüslerin virüs bulması oldukça normaldir fakat dediğim gibi farklı gömülü virüsler de barındırıyor olabilir.hocam link atabilir misiniz. virüs yemek istemiyorum :/ @Lihtg siz bu işte bilgilisiniz yardımcı olabilrmisiniz
kimse link vermez artık kendin arastır bulhocam link atabilir misiniz. virüs yemek istemiyorum :/ @Lihtg siz bu işte bilgilisiniz yardımcı olabilrmisiniz
bu konuya ulasılamıyor silinmis sanırım modlar tarafından dosyada biseylermi bulundu acabaXWorm RAT V5.0 CRAK
Merhaba arkadaşlar, zamanında GitHub'dan bulduğum ve uzun süre kullandığım bir dosya vardı. Hiçbir sorunla karşılaşmadım ve gerçekten virüssüz olduğunu fark ettim. Bu nedenle, kaybolmasın diye Yandex Disk'e yüklemiştim. Ancak son zamanlarda THT'nin ekmeğini çok yedim. Biraz da bizim katkımız...www.turkhackteam.org
Hayır Kuralları Yanlış Okdugum İçin Reisbu konuya ulasılamıyor silinmis sanırım modlar tarafından dosyada biseylermi bulundu acaba