Yabancı birinden hesap aldım ama mail'ini vermedi"

KAZOS

Yeni üye
16 Kas 2019
34
0
Arkadaşlar ben bir oyun oynuyorum yabancı birinden hesap aldım ama Gmailini vermedi o hesabın bilgilerini bilmeden gmaildeki doğrulama kodunu alma gibi bi şansımız varmı gmail aktif değil Büyük ihtimalle adam uzun süredir girmiyor Gmail nasıl hacklenir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

B4RTU

Katılımcı Üye
9 Ağu 2019
254
2
Cevap: Allah için yardım Edin adam gmaili vermedi

Elinizde gmail hesabının bilgisi yoksa doğrulama kodunu alamazsınız. Ayrıca gmail hesabı ele geçirebilecek kadar kolay bir sistem değil.
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Genelde, şifreler database'de hash fonksiyonları ile saklanır. Hash'ler matematik olarak return edilemez, yani kırılamaz. Anca kaba kuvvet (brute force) saldırı ile kırılabilir. Yani uğraşmayın, alamazsınız.
 

EndWhite

Üye
28 Şub 2013
216
0
Gmail aktif mi test etmelisin. Ona göre belki sosyal mühendislik ile ele geçirebilirsin.
Eğer aktif değilse kişi zaten sana satmış olduğu hesabı geri alamayacaktır.
iyi şanslar :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.