Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hımm anladım..Bir de şu bilgileri buldum.yabancı siteden.ingilizcem yettiği kadar türkçeye çevirdim
1. Bilgisayarınızdaki tarih ve zaman ayarlarının doğru girildiğinden emin olun..
2. Eğer şifren kayıtlı ise kendin yazarak giriş yap..
3. Şifreni değiştir ve ardından tekrar bağlan..
4. Eğer bir firewall kullanıyorsan(ZoneAlarm, Norton Internet Security,WindowsFirewall etc.) yahoo messenger in, firewall izin verilenler listesinde bulunup bulunmadığını kontrol edin..
5. Eğer önceki kullandığın firewall bozuk ise;messenger onun block listesinde olabilir,restart atın ve yardım konularına bir bakın.Siz kuruu firewall ı kaldırıp tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz..(sorun firewall dan mı kaynaklanıyor anlamak için)
6. İnternet explorerdaki çerezleri silin.
7. İnternet explorerınızın güvenlik ayarlarını kontrol edin.İnternet explorerı açın:
Araçlar-->İnternet Seçenekleri-->Güvenlik Menüsüne gelin ve "Sunucu Sertifikası Geri Alınmasını" kontrol edin. 8. Kullandığın SSL nin 3.0 olup olmadığını kontrol et..
Ayrıca Flash Player ın en son sürümünün yüklü olduğuna emin olun.Öncelikle kurulu flash playerı kaldırın ve son sürümünü bu linkten indirin: Adobe Flash Player - Downloads
Bir de bunu dene bakalım..Bu arada baktığım siteyeBURDANgirebilirsin..