Yapay Zeka: İnsan Zekasının Yeni Sınırı.

'Peker

Katılımcı Üye
23 Mar 2018
651
23
Kayseri
Yapay zeka (Aİ), öğrenme, akıl yürütme, algılama ve karar verme gibi normalde insan zekası gerektiren görevleri yapabilme yeteneğine sahip makineleri ifade eder. YZ, yaşam şeklimizi, çalışma şeklimizi ve birbirimizle etkileşimimizi dönüştüren hızla büyüyen bir alandır.

Temelde, YZ, verileri kullanarak insan müdahalesi olmadan görevleri yerine getirebilen akıllı sistemler oluşturmakla ilgilidir. Bu sistemler, desenleri tanımak, tahminler yapmak ve deneyimden öğrenmek için eğitilebilir ve otomotivden tıbbi teşhise, finansal analizden daha birçok uygulama için değerlidir.

YZ, geliştikçe ve daha sofistike hale geldikçe, dünyanın en önemli sorunlarını çözme potansiyeline sahiptir. Ancak, aynı zamanda önemli etik, sosyal ve ekonomik sorular da ortaya çıkarır ve YZ'nin herkes için faydalı bir şekilde geliştirilip kullanıldığından emin olmalıyız.

Sonuç olarak, yapay zeka heyecan verici ve hızla ilerleyen bir alandır ve dünyamızı dönüştürme potansiyeline sahiptir. Yeteneklerini ve sınırlarını anlayarak, hep birlikte YZ'nin herkes için sorumlu ve faydalı bir şekilde kullanıldığından emin olabiliriz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.