Windows yardım edermisiniz

eskehacettepe

Katılımcı Üye
16 Şub 2019
915
5
selamün aleyküm bu konuyu yapabilirmisiniz rica etsem windows isoya güncelleme eklemek için bana sonucunu söylermisiniz komutu çalıştıramadım ben proğram bende var
Yardım - windows iso güncelleme eklemek proğram linki
bu komutu çalıştıramadım
disktool add-install <iso açılmış alanı> updateDosyası.
 

'Saruca

Uzman üye
4 Ocak 2020
1,098
751
tnziel
Merhaba, windows isolarının içine güncelleme entegre etmenin birden fazla yolu var. İlk yolunu size video olarak atıyorum.


İkinci yöntem ise DISM ile güncelleme entegre etme.


Üçüncü yöntem CU ve SSU
2004 CU:https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4565503/windows-10-update-kb4565503
2004 SSU:https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4566785/servicing-stack-update-for-windows-10-version-2004

Dördüncü yöntem ise MSMG Toolkit.


Beşinci Yöntem Güncellemelerin Entegre Edildiği İso'yu indirmek

bu isoyu microsoft bildiğim kadarıyla paylaşıyor. Kontrol edebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.