merhaba arkadaslar.Anonymousla Nasil iletisime gece bilirim?bilen varsa ozele gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen onları değil, onlar seni bulur.![]()
Adı üstünde Anonymous, yani Anonim, gizliler yani. Yolda yürüyen birini görsen o bile Anonymous üyesi çıkabilir yani ama kendilerini gizledikleri için gerisini anladın...
Onlar bizi nasıl bulucak ? adımızı iletişim adresimizi bilmeden ?
benim cocuklikdan beri en buyuk hayalim onlara katilmak onlar gibi olmakdir
O da dogru kardes benim butun hesaplar gizli su an yerimi tespit etseler Austriyada japonyaya ordanda rusyaya geciyor yani yerim gizli
Senin en yakın arkadaşın bile Anonymous ile çalışıyor olabilir daha ne uzatıyorsunuz?Cevabı verdim
En yakın arkadaşınız sizin isminizi biliyordur zaten.
![]()
Hayir hic biri bilmiyor en yakin arkadasim bile Hacker oldugumu bilmiyor o yuzden anonymous-a katilmak istiyorum giziliyim super zaten benim bilgisayara baksan normal bir bilgisayar ama en derinde tum dosyalar orda![]()
Hayir hic biri bilmiyor en yakin arkadasim bile Hacker oldugumu bilmiyor o yuzden anonymous-a katilmak istiyorum giziliyim super zaten benim bilgisayara baksan normal bir bilgisayar ama en derinde tum dosyalar orda![]()
Ne önemi kaldı bunun şimdi biz öğrendik bakKendi ağzınla söyledin.. Önce geliştir kendini sonra istemeye başla
![]()