Yardım Edin Lütfen Virtual Pc 2007 Lütfenn

mevlut0006

Yeni üye
27 Ocak 2012
17
0
Arkadaşlar sorun şöyle: Öncelikle Bilgisayar özelliklerini söyleyim sizlere:
--4 Gb Ram
--1 gb ati radeon hd ekran kartı
--500gb hdd
Acer bilgisayar markası
Şimdi Metin2 Hamachisiz server kurucam .Yani bu oluyor ama virtual pcde ayarları yaptıktan sonra Start deyince bir hata geliyor.
Mavi ekran ve şunlar yazıyor:
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor.bu işlemden sonra yeniden başlatılacak
Daha fazla bilgi almak isterseniz bu hatayı daha sonra çevrimiçi ortamda arayabilirsiniz.DRIVER IRQL NOT LESS CR EQUAL (vmm.sys)


-İşte hata böyle lütfen yardım edin lütfen teşekkürler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.