öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakma, bir kaç değişik bölümde başlık açtığım için hepsiyle başa çıkamayorum. mail adresime kontrol ederken tesadüfen farkına vardım.
kardeş söylediğin mantıklı ama ben hiç bunu denemedim. sadece şunu yaptım: mesela internetten bir video izledim, izlediğim video tpm klasöründe mevcut. işte o tanıdık videolar gibi, ses dosyaları gibi, office dosyaları gibi kendi şahsi dosya kalıntıların varsa silebilirsin. ama onlardan başka diğer dosyalar var onları silersek ne olur bilmem. (şimdi silmeye kalktım şöyle bir uyarı veriyor .... falanca klasöre erişim engellendi. vs. muhtemelen sistemi ilgilendiren bir klasör) bence onlara hiç dokunma. firefox opera konqueror ve diğer kullandığın tarayıcılarda ayarlara gir/ kişisel verileri çıkışta temizle seçeneğini işeretle. + önbellek boyutu diye bir seçenek vardır onu 0 mb olarak ayarla yani verileri önbelleğe almasın. + ziyaret edilen sayfaları hatırla ... gibi seöenekler vardır onları devre dışı bırak. böylece senin silmene gerek kalmadan ordaki fazlalıklar otomatik olarak internetten çıkınca silinir.