U Unvalied Üye Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 161 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 9 Eki 2012 #1 Pcde Şifre Var Ben bunu acilen ögrenmek istiyorum ne gibi bişey yapabilirim..... Lütfen Yardım .....
X xcl Uzman üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 1,064 Tepkime puanı 0 Konum Diyarbakır Kredi 0 9 Eki 2012 #2 İşletim Sistemine Gore Sifre Kırıcı Programlar Var Veya Denetim Masasından Kullanıclara Girin ADMİN Hesabı İseniz Sifreyi Kaldırın. Sorun Düzelecek.. Eğer Admin Hesabı Değilseniz Ms-Dos Tan Admin Hesabı Açın Yeniden Başlatın. Sifresiz Olana Girin Ordan Kaldırın.. İyi Forumlar Oyla 0 Downvote
İşletim Sistemine Gore Sifre Kırıcı Programlar Var Veya Denetim Masasından Kullanıclara Girin ADMİN Hesabı İseniz Sifreyi Kaldırın. Sorun Düzelecek.. Eğer Admin Hesabı Değilseniz Ms-Dos Tan Admin Hesabı Açın Yeniden Başlatın. Sifresiz Olana Girin Ordan Kaldırın.. İyi Forumlar
U Unvalied Üye Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 161 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 9 Eki 2012 Konuyu başlatan #3 Teşekkür Ederim Ama Bana Şifre Lazım Küçük Bi idda İşletim Sistemi Win7 Oyla 0 Downvote
X xcl Uzman üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 1,064 Tepkime puanı 0 Konum Diyarbakır Kredi 0 9 Eki 2012 #4 Win 7 İçin Ben Bi Ara Bulmuştum CD Den Yapılıyordu Yanlıs Hatırlamıyorsam Arsive Bakcam.. İyi Forumlar Oyla 0 Downvote
Win 7 İçin Ben Bi Ara Bulmuştum CD Den Yapılıyordu Yanlıs Hatırlamıyorsam Arsive Bakcam.. İyi Forumlar
U Unvalied Üye Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 161 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 9 Eki 2012 Konuyu başlatan #5 Bulursan İyi Olur Kardeşim Oyla 0 Downvote
X xcl Uzman üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 1,064 Tepkime puanı 0 Konum Diyarbakır Kredi 0 9 Eki 2012 #6 Unvalied' Alıntı: Bulursan İyi Olur Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Arşivden Silmişim Malsef. Bulur Bulmaz ÖM Atcam.. İyi Forumlar Oyla 0 Downvote
Unvalied' Alıntı: Bulursan İyi Olur Kardeşim Genişletmek için tıkla ... Arşivden Silmişim Malsef. Bulur Bulmaz ÖM Atcam.. İyi Forumlar