Yardım:(

@hm£t@mo

Üye
14 Ağu 2009
127
0
28
Kartal E Tipi Cezaevi'nden
Ben forumu araştırtım ama bulamadım.Bİzim rütbeler nasil yükseliyor acaba Mesaj sayısı ne kadar onu bir örenebilirsem çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Herkese forumda iyi vakitler...:confused::confused:
 

karakral02

Katılımcı Üye
6 Tem 2007
812
0
dönülmez akşamın ufku

crr.r

Katılımcı Üye
23 Haz 2007
693
0
kardes msj sayısına göre ama bunun yeri burası değil forum kurallarını oku
 

harbiyeli

Katılımcı Üye
2 Eyl 2009
948
0
Rütbeleme Sistemi

Arkadaşlar rütbeleme sistemine geri döndük liste aşağıdaki gibidir.Mesaj sayınıza göre rütbe alıyorsunuz.Tuğgeneralin üstündeki rütbeler Yönetime aittir Maximum ulaşabileceğiniz rütbe Tuğgeneraldir.Olayın suistimal edilmesi halinde (gereksiz mesajların artması, alakasız konular, abartı şekilde teşekkür vb...) mesaj sayıları değiştirilecek ve duyurusu yapılmayacak düzeni bozan kişiler banlanacaktır.

tuğgeneral 1000
albay 800
yarbay 600
binbaşı 450
yüzbaşı 300
üsteğmen 150
teğmen 75
asteğmen 0
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.