yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurKHacKeRsS

Yeni üye
24 Haz 2010
12
0
ya bilmiorm emin değilim. bu şifremi unuttum dalgasına aldım. tahmin etmiş olabilr. ama inkar edersem sorun. cıkmaz heralde deilmi? veya . pc ı.p nasıl deişebilr. (BÜYÜK BİR SORUN OLURSA. )
 

zerolance

Katılımcı Üye
29 Haz 2009
520
0
Aksaray
Kardeşim sen belli edersen sorun olur o sizin aranızda döver söver :D orasına bişe diyemem ama hukuki anlamda şikayet ederse tak çıkarsın kabak çiçeği gibi ortaya :D Sen en iyisi iSöle bişe denedim ayana yat eğer tanıyosan tabi yeni hackerlik öğrendim sende denedim gibisinden ha tanımıyorsan şöle bişe diyebilirsin Kardeş işte senin pc de çoktandır üzerinde durduğum bir virüs var o virüsü yakalamaya çalışıyodum sahibini tabi en son senin pc ye girmiş benim pc me de Amcam veya Kardeşim Veya abim girmiş senin bilgileri almış msn yide almış sanırım de :D Pek inandırıcı olamsada seni kurtarabilir haa eğer msn de önemli bişe yoksa mesela 83 lvl knight çar gibi :D veya banka hesapları falan gibi , Çocuksada Hiç uğraşma şikayet etmezler.
 

TurKHacKeRsS

Yeni üye
24 Haz 2010
12
0
bayagı öneri var. keylogger la deil. şifremi deiştirdim . maillerime giremiorm dedim. yani şifremi unuttum varya onla deiştirdim şifreyi. neyse. salak ayagına yattım cözdüm :D teşekkür ediorm herkese.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.