Arkadaslar smarttab 7 inc tablet pc biri hediye etti ama desen kodu istiyor, dedim yanls grince gmail istese yapcm olmuyor ne yapmam gerek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babacan yeniden yazılım yükleyerek sorunu hallede bilirsiniz![]()
babacan mesela android kullanıyorsun bunu 4.2 var sende sen 4.2.3 sürümünü yükleyeceksin yada eski sürümüne format atacaksın fabrika ayarlarına da döne bilirsin java oldugundan babacan data kablosuyla pc bağlanım bu işi yapa bilirsin babacan![]()
Kendine Bi Google Hesabı Aç çünkü android se androidler google hesaplarıyla çalışıyor
Cıhaz android işletim sistemine sahipse cihazı kapat Ses kısma ve cihaz açma kapama tuşuna aynı anda bas.android sımgesi gelene kadar.Sonra Clear data user gibi bir secenek olacak.ses acma kapama tuslarıya bu secenege gel.Kapama tusuna basıp secenegı uygula complete yazısı cıkana kadar bekle daha sonra seceneklerden reboot system secenegını sec ve cıhaz yenıden baslıcak.
Not:Bu işlemi yaptığında cihazın içerisindeki tüm bilgileri kaybedersin.
Flaş'a 4.2.3 Sürmünü Atıp ORdan Tablet'e Yükleme Sanşım Var mı ?
Yaa Anlamıyorsun Zaten O Kadar Deseni Yanlış Girdim Gmail İstemedi Sorun ORada.
ewet babacan yapabilirsin ama güncelleme için yinede internete ihtiyacaın olacakbabacan
Onu Çok Denemedim Ama Her Hangi Birşey Olmuyor Normal Yine Açılıyor Hiç Bir Etkisi Olmuyor Ben Şöyle Diyorum. Acaba Usb Kablo İle Tablet'i Pc'ye Bağlayıp Şifresini Kırma Gibi Bir Şansım Var mı ?
Herhangi birşeyin olmaması imkansız.Bir çok tabletın ve android telefonun Desen sorununu ben bu şekilde çözdüm.Bi yerde mutlaka hata yapıyorsundur.