arakdaslar heryre yazım ama kimse cevap vermedi .. bu calısıtıra cmd yazıyoruz sonra netstat -n yazıyruz ya orda birseyler cıkyo onlar ne tam oarak ?:secret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heryere yazmana gerek yok. yardım bölümüne yazsan yeter arkadasımız gerekli cevabı verdi.arakdaslar heryre yazım ama kimse cevap vermedi .. bu calısıtıra cmd yazıyoruz sonra netstat -n yazıyruz ya orda birseyler cıkyo onlar ne tam oarak ?:secret
msn üzerinden ipget programı ile ipsini alabilirsin. ama pc inde plus yüklü olması gerekmektedir..
msn plus yaz googlea indir herhangbi sürümünü kur ipget i bulmakta zorlanırsan yada bulamazsan bana ulas yollayım sana.peki nerden bulabilirm plus ı
baska bi yerden indir.. ayrıca gezginlerde virüs yoktur.virüslü ya imndireiyorum plusu
özelden at msn ni vermek yasak editle.haven nod32 4 kullanıyorum var diyor imndirirken.. msn de ekle sen beni orda konusalım x1x164@hot.
ben baktım virüs yok! dediğin gibi dostum katılıyorum ayrıca msn ni editle ihbar//baska bi yerden indir.. ayrıca gezginlerde virüs yoktur.