Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim burda olmuyor ya söylediklerinizden hiç bir şey anlamıyorum daha yeniyim o yüzden biraz özele inmek istiyorum tek sorun bu değilse yapamıyorum anlayacağın.
Tamam arkadaşlar söyle söylemek istiyorum benım hacklemek istediğim şeyler küçük ve basit msn e-posta facebook adreslerı gıbı fakat bunlar ıcın bı kac sey baktım arkadaşlarda yazdı rat keylogger fake hesap gibi bunları nasıl kullanırım nasıl yaparım neye yarar gibi temel eksiklerim var yani kullanamıyorum hiç bir şey yapamıyorum sorun bu videolu anlatımlardan filan baktımda bir şey anlamadım
Hickim yapmak istediyi seyi hemen yapma durumuna dusmez bence orada cok sey yazmislar keylogger,rat,fake... sen bunlarin hepsine kafani katma mesela gotur keylogger once bunu iyice arastir oyren sonra diyer konulara gec kendin oyren kendin yap zaman alici bir durum yok kolay seyler THT'de bir suru dokuman,program var istediyin seyi bula bilirsin.................