Arkadaşlar günde kaç saat yazılım çalışmak güzel olabilir, verimli olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanımın çoğu boş ve merak ettim kim kaç saat çalışıyormuş başlarda kaç saat çalışmış vesaire diye. Teşekkür ederim cevabın için dostum.senin kaç saatin boş olduğuna göre eğer okula gidiyosan günlük 1 saat veya 2 saat yeterli olucaktır
Merhabalar tavsiyeniz için öncellikle teşekkür ederim hocam. Dediğiniz givi 07:00 ile 11:00 arası beynim gerçekten de öğrenmeye açık. Her gün sabah kalkar kitap okur günüme başlarim saat 7 8 felan o zaman beynim daha çok açık oluyor dediğiniz zaman aklıma geldi teşekkür ederim hocam sağ olun var olun sağlıcakla kalın❤Merhaba,
Beynin öğrenmeye açık olduğu saat aralığı 07.00 ile 11.00 arası olarak bilinir ancak bu herkese göre değişebilir. Çoğu insan geceleri çalışmayı daha verimle bulabilmekte ve bu çalışma saatleri onlara verimli gelmektedir. İyi bir odaklanma saatinizi bulmanız gerekiyor bu da size kalmış bir şeydir.
Aaa teşekkür ederimm tekrar etme ve pratik yaparak öğrenme yazılımda aklıma gelmemişti faydası büyük olur çok teşekkür ederim daha güzel öğrenmeme olanak sağladınız sağ olun var olun sağlıcakla kalın daima❤❤Ders çalışmakla aynıdır aslında yazılım, tekrar edersin konu çalışırsın pratik yaparsın soru çözersin vs vs. Sana kalmış bir şey aslında kapasitene bağlı normalde ne kadar ders çalışıyorsan aynı saat aralığında çalışabilirsin.
Bence de yeterli olacaktır. Günde 1.5 saat çalışırız dersek ayda 45 saat olur. Gayet iyi işler çıkarılabilir.senin kaç saatin boş olduğuna göre eğer okula gidiyosan günlük 1 saat veya 2 saat yeterli olucaktır
Sana önerim bir dili en baştan öğrenmektense bir konu üzerinde yoğunlaşıp örn. Malware yazılımlar onun üzerine çalışmalar yap ve mantığını ona göre kavra onun üzerinde uzmanlaş çünkü bir dili en baştan öğrenmeye çalışırsan her konuda az bir bilgin olur fakat bir konu üzerinde yoğunlaşırsan hep onun üzerinden gidebileceğin bir dal olur.Arkadaşlar günde kaç saat yazılım çalışmak güzel olabilir, verimli olabilir?
Kulağa mantıklı gibi geliyor ama maalesef ki değil, öyle olaydı eğer üniversiteler de web’e giriş, mobil uygulamalara giriş diye anlatılırdı konular. Programlama temellerini oturttuktan sonra mantığı iyi kavradılar sonra bir alan seçip ona ilerlemek daha gerekiyor. Temel ve mantığı kavradığım için zorlanmayacaksın fakat direkt alana girersen zorlanırsın.Sana önerim bir dili en baştan öğrenmektense bir konu üzerinde yoğunlaşıp örn. Malware yazılımlar onun üzerine çalışmalar yap ve mantığını ona göre kavra onun üzerinde uzmanlaş çünkü bir dili en baştan öğrenmeye çalışırsan her konuda az bir bilgin olur fakat bir konu üzerinde yoğunlaşırsan hep onun üzerinden gidebileceğin bir dal olur.
O da var haklısın fakat o kişiye bağlı birazda adamın anlama kabiliyeti gerçekten iyiyse direk o alanada hakim olabilir.Kulağa mantıklı gibi geliyor ama maalesef ki değil, öyle olaydı eğer üniversiteler de web’e giriş, mobil uygulamalara giriş diye anlatılırdı konular. Programlama temellerini oturttuktan sonra mantığı iyi kavradılar sonra bir alan seçip ona ilerlemek daha gerekiyor. Temel ve mantığı kavradığım için zorlanmayacaksın fakat direkt alana girersen zorlanırsın.
Sağolun hocam teşekkür ederim❤Sabah 4-6. Allah zihin açıklığı versin.
Teşekkür ederim hocamBence de yeterli olacaktır. Günde 1.5 saat çalışırız dersek ayda 45 saat olur. Gayet iyi işler çıkarılabilir.
Çocukluktan itibaren kitap çok okuduğum için anlama kabiliyetim güzeldirO da var haklısın fakat o kişiye bağlı birazda adamın anlama kabiliyeti gerçekten iyiyse direk o alanada hakim olabilir.
Anladım Black hocam teşekkür ederim bilginiz içinKulağa mantıklı gibi geliyor ama maalesef ki değil, öyle olaydı eğer üniversiteler de web’e giriş, mobil uygulamalara giriş diye anlatılırdı konular. Programlama temellerini oturttuktan sonra mantığı iyi kavradılar sonra bir alan seçip ona ilerlemek daha gerekiyor. Temel ve mantığı kavradığım için zorlanmayacaksın fakat direkt alana girersen zorlanırsın.
Teşekkürler dostum aklımdada böyle bir şey vardı. Teşekkür ederim tekrardan cevabın için <3Bir çalışma programı yapıp günlük görevlerini öncelendirme yaparak başlayabilirsin.
Örnek veriyorum hedefin hem fen bilimleri hem yazilim hem de para kazanmak ise durumuna göre bunları öncelendirme yapabilirsin.
Senin için öncelik para kazanma ise önce iş e gidersin, sonra fen geri kalan zamanını programlamaya ayırırsın.
Günlük plan ve program için doto list programları veya Excel kullanabilirsin.
Saatten ziyade verimlilik. 6 saat verimsiz çalışmayı yarım saat 1 saat verimli çalışmaya yeğlerim kardeşimArkadaşlar günde kaç saat yazılım çalışmak güzel olabilir, verimli olabilir?
Evet hocam böyle yapmaya başladım zaten sağolun varolun hocamSaatten ziyade verimlilik. 6 saat verimsiz çalışmayı yarım saat 1 saat verimli çalışmaya yeğlerim kardeşim
Sende sağol, sende varol. Kendini geliştirmen iyi yerlere gelmen, Türk milletine faydan dokunman dileğiyle kardeşim benim.Evet hocam böyle yapmaya başladım zaten sağolun varolun hocam
İnşallah hocam benim inşallah hedefim bu yönde ❤ Normalde subaylık düşünüyordum da işte yapacak bir şey yok sağlıktan kalıyorumSende sağol, sende varol. Kendini geliştirmen iyi yerlere gelmen, Türk milletine faydan dokunman dileğiyle kardeşim benim.
Sağlıktan neyden kalıyorsun kardeşim ? Vatana hizmet sadece askeriye de olmuyor fakat bu meslek çok ayrı bir değer ve ağırlık gerektirir. Üniforma giymekle bitmiyor. Üniformanın içini doldurman lazım. Disiplin ve ahlak, nizam, intizam.İnşallah hocam benim inşallah hedefim bu yönde ❤ Normalde subaylık düşünüyordum da işte yapacak bir şey yok sağlıktan kalıyorumOlsun vatanıma faydalı birey olup insanları bilinçlendirme peşindeyim daima bilim eşiğinde Atatürkün yolundayız hocam<3