Yazılım mühendisi olabilmek için nasıl bir liseye gitmeliyim anadolu veya meslek lisesi? Lisede Veritabanı programcılığı okursam yazılım mühendisi olabilirmiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisayar bolumu bir meslek ve meslek lisesinde egıtımı verildigi için okumalı
bilgisayar bolumu bir meslek ve meslek lisesinde egıtımı verildigi için okumalı
Meslek lisesi okumakla alakası yok onu söyliyim de. Birde bir arkadaş "donanımla ilgili sadece 3. sınıfta bir kaç ders veriliyor" demiş donanımdan kastı ney bilmiyorum fakat, logic kapılar devrelerde donanıma giriyor. Açıkçası 1. sınftan beri donanım görüyoruz ama şu şekilde "logic devreler, mantıksal devreler, elektronik, sayısal bilgisayar tasarımı.." . Tabiki yazılım daha ağırlıklı.
Burada soru çok değişik yerlere kaymış gerçi bu tarz konularda hep öyle oluyor. Bilen bilmeyen atıyor tutuyor. Onlarca konu açıldı keşke biraz arama yapılsa, google da keşke biraz gezilse.
Hangi mühendislikden bahsediyorsunuz bilmiyorum fakat bende bilgisayar mühendislğindeyim ve ders programı açikBizde sadece 3. sınıfda
![]()
Bilgisayar mühendisliği okuyorum genç , okulun farklı diye sende o şekilde gösteriliyorsa "bilgisayar mühendisliğinde böyle" diyemezsin. Hem kaçıncı sınıfsın ?
Yahu okul okuyorsunuz , koskoca imzayı görmekten/okumaktan aciz olmayın![]()
Her imzada yazana baksaydikBiz gördüğümüzü söylüyoruz sizin okul öyle gösteriyorsa onu da bilemem
Genç filan ilgniç neyse. Anliyan anlamiştir sanirim
![]()