Merhabalar, Aşırı Derecede Araştırdım Ve Size Bir Kaç Soru Sormak İstiyorum. Hacker Olmak Tabi İnternetten olunmuyor. Ha Olabilirsin Belkide Ama tam Olarak Değil. ( Bu Benim Düşüncem ). Ya Kurs yada Kitap Alıp Okuman Daha Nitelikli Olur Tabi. Bir Çok Kitap Araştırdım. Sonra Bir Sitede Hackerın Bilmesi Gerekenler Bölümünde Şunlar Var İdi : Network Bilgisi, Bilgisayar Donanım Ve Yazılım Bilgisi, Ağ Bilgisi, Hacking Yöntemleri. Ve Bir Kaç Kitap Buldum Tabi ( Set Ve Tekli ). Bu Kitaplardan Hangisini Hangi Düzende NE Sıra İle Almamı Tavsiye Edersiniz ? Ya Da Hangisini Alayım Hangisini Almayayım ? Şimdiden Teşekkürler...
Global Hacking ve Güvenlik Seti 4 Kitap Takım | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Bunda Kali Linux Eğitimi, Metosploit, Ağ Bilgisi, Bir De Hacker İnterface Kitabı Var.
Hackerlığa Giriş | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Bu Kitabı Zaten İlk Almamı Söylediler : Hackerlığa Başlangıç
Programlama Uzmanlık Seti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bunda İse C dilleri Ve Algoritma Kitabı Var. Bu 109 Lira Hacker Kendi Programını Yazandır bunun Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Her Yönüyle İnternetin Altyapısı - TCP / IP | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Bunda İse İnternetin Alt Yapısı Kitabı İlk Setteki Kitap Yeter mi Yoksa Bunu Da Almam Gerekir mi ?
Bilgisayar Donanımı ve Bileşenleri | D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası
Buda Bilgisayarın Birimleri Ve Bileşenleri Kitabı Bu Kitap Gerekiyor Mu Bilgisayarın Yapısıyla İlgili Bilgi Veriyor.
Ve Ayrıca Bir Wep Programlama Kitabı Alayım mı ? Uzun Oldu Biliyorum. Yazılım Mühendisi Olmak İstiyorum. Lütfen, Yardım Edin. Teşekkürler.