erst252525 Yeni üye Katılım 21 Ara 2013 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Eki 2016 #1 yazılım da nasıl siber saldırı oluyo ?
G Genc~Hacker Üye Katılım 7 Haz 2010 Mesajlar 199 Tepkime puanı 0 Konum C.\windows\system32\zor-bulursun.dll Kredi 0 28 Eki 2016 #2 Yazılımsız siber saldırı mı oluyor? şaka bi yana işte yazılım kullanarak kodluyorsun ne yapılacak vs. forumda birçok konu var iyi forumlar canısı Oyla 0 Downvote
Yazılımsız siber saldırı mı oluyor? şaka bi yana işte yazılım kullanarak kodluyorsun ne yapılacak vs. forumda birçok konu var iyi forumlar canısı
Petroff `` Kıdemli Üye Katılım 6 Haz 2014 Mesajlar 2,257 Tepkime puanı 1 Kredi 0 28 Eki 2016 #3 dostum çok yanlış sorular bunlar yazılımla siber saldırı nedir ? Oyla 0 Downvote
zztri Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 10,102 Çözümler 4 Tepkime puanı 440 Konum Ankara Kredi 0 28 Eki 2016 #4 Bilgisayarı açtığın anda, X işletim sistemi çalışıyor. Modemin Y shell'ini kullanıyor, bağlantığın her site, her sistemde de bir sunucu var. Bunların hepsi yazılımdır. Eline havya alıp lehimleri değiştirerek bir şey yapmıyorsan, yaptığın her türlü hack işlemi istisnasız bir yazılımı içerir. Oyla 0 Downvote
Bilgisayarı açtığın anda, X işletim sistemi çalışıyor. Modemin Y shell'ini kullanıyor, bağlantığın her site, her sistemde de bir sunucu var. Bunların hepsi yazılımdır. Eline havya alıp lehimleri değiştirerek bir şey yapmıyorsan, yaptığın her türlü hack işlemi istisnasız bir yazılımı içerir.