Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne uzunca düşündüğüm bir projem var bunun için hem web hem mobil uygulama alanında çalışmam lazım. Fakat başlangıçta oyun geliştirmek istiyorum.kendini webde mi geliştirmek istersin, bi uygulamada mı geliştirmek istersin ilk önce sorman gereken soru bu
kankam c sınıfı özellikle c++ işini rahatca gorur ögrenilmesi en zor dillerden ama ögrendiginde işine en fazla yarayabilicek dil udemyden, youtubeden çeşitli sitelerden araştırabilirsin ögrenmen icin gereken kaynaklar varÜstüne uzunca düşündüğüm bir projem var bunun için hem web hem mobil uygulama alanında çalışmam lazım. Fakat başlangıçta oyun geliştirmek istiyorum.
Hocamızın üst tarafta belittiği gibi kendini webde mi yoksa uygulamada mı hangi alanda geliştirmek istiyorsun diye sormalısın. Bunu bir çınar ağacı gibi düşün kendi içinde birçok dallara ayrılıyor dostum. Bende ortaokul zamanlarım da 7.sınıfta seçmeli bilişim seçmiştim o zaman bizlere 2 sene boyunca JavaScript öğretilmişti daha sonra farklı bir alana kaydım. Her şeyden önce ilk bilgisayara hakim ol. Sonra kendine bu soruları sor. Rotan belli değilse, hiçbir rüzgar sana yardımcı olamaz dostum. Bir o yana bir bu yana savrolup gidersin. Şimdiden başarılar diliyorum, derslerini iyi tutup üniversite bölümünü de bunlar üzerine seçebilirsin. Hobini, ileri de meslek hayatına getirebilirsin. Yazılım bitmeyen birşey olmakla birlikte çok zevkli bir iş dostum.Lise öğrencisiyim. Yazılıma nasıl başlamalıyım? Başlamadan önce edinmem gerekenler neler? Hangi kaynakları kullanmalı ve hangi dil ile başlamalıyım?