Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Merhaba Değerli Üyemiz, öncelikle yazılımın hangi alanında ilerlemek istediğinize karar vermeli ve bu alanda başlangıç seviyesindeki kaynakları okumaya başlamalısınız. Bunun için internet üzerinde birçok kaynak bulabilirsiniz veya online eğitim platformlarına kaydolabilirsiniz. Başlangıç seviyesindeki programlama dilleri arasında Python, Java ve C# gibi diller önerebilirim. Bu dillerle ilgili online dersler, kitaplar ve videolar vardır ve bu kaynakları takip ederek kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca birçok üniversitenin bilgisayar bilimleri bölümlerinin derslerine ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Programlama için pratik yapmak çok önemlidir, bu nedenle birkaç basit proje oluşturabilir ve bu projeler üzerinde çalışarak programlama deneyimi kazanabilirsiniz. Bu projelerin örnekleri, programlama topluluklarında ve forumlarda bulunabilir. Son olarak, sabırlı olun ve kendinizi geliştirmek için sürekli çalışın. Başlangıçta zorlu olabilir, ancak sürekli çalıştıkça yetenekleriniz gelişecek ve daha karmaşık projeler üzerinde çalışabileceksiniz.
İyi Forumlar
Merhaba yolunuzda başarılar dilerim, bu siteden okuyabilirsiniz. https://www.birlikteihracat.com/yeni-yazilimciya-oneriler/Merhaba arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum bana yol gösterebilir misiniz ?