Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence c# ile başla çoğu programlama diliyle kardeş diyorum ben bu dile yani bunu öğrenirsen diğer dilleri öğrenmen kolay olur ve c#'ta iyi olduğum için takıldığın yerleri mesajla sorabilirsin...
"RaXiD" hocamın dediklerine katılıyorum. Eğer Gerçek bir Programcı olmak istiyorsan kesinlikle araştırmaktan bıkmamalısın. En ufak detaylara bile göz gezdirmeli gerekirse yabancı tüm kaynakları okumalısın ve bundan sıkılmamalısın. Bir hata aldığında bir iki gün deneyip bırakmayacaksın 1 ay sürse bile o hatayı veya problemi çözünceye dek uğraşmalısın. Gerçek bir Programcı araştırmacı ve analiz yeneteneği yüksek olan kişidir.
üzülerek buna katılamıyorum başlangıçta görsel dillerler başlaması zararına olur mesela ben visual basic 6 ile başladım ama sonra c++ python gibi programlara geçince sorun yaşadım bunun sebebi
örneğin visual basic de buton timer vs vs kodları otomatik oluşuyor insanı hazırcılığa itiyor
vb6 da buton eklemek fareyi sürükle bırak yapmak kadar kolay ama python c++ gibi dllerde bunların ayrı ayrı kodları var ve insanı hemen pes ettirir yani sözün özü python ı öneririm