Bilgisayarda normalde böyle bir hata olmuyor. Ara sıra sitelerde vs. gezerken fare tekeriyle sayfayı kaydıramıyorum, fare ile alakalı teknik bir sorun diye düşündüm ve internette araştırdığımda da fare tekerinde bir sorun olduğu yazıyordu heryerde fakat ben teknik bir sorun olduğu düşüncesinde değilim. Mesela Fare tekeri düzgün çalıştığı zamanlarda YouTube'da video izlerken sağ/sol yön tuşları videoyu ileri/geri oynatıyor ve yukarı/aşağı yön tuşları da sesi açıyor/kısıyor. Fare tekeri düzgün çalışmadığı zamanlarda da sağ=yukarı/sol=aşağı yön tuşları aynı görevi görüyor. Benim gözlemim bu yönde.
Sorum şu ki, bilen biri varsa yazabilir mi?
Google herkese farklı şekilde hizmet sunar, benim Google'da aratınca çıkan sonuçlarla sizlerde çıkan sonuçlar aynı olmaz, Google'da farklı bir sonuç bulan yazabilir mi?
:mahcup Çok uzun gibi oldu ama ne yapalım, anlaşılması için yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Deneyebileceğim başka mouse veya bilgisayar yok!
Sorum şu ki, bilen biri varsa yazabilir mi?
Google herkese farklı şekilde hizmet sunar, benim Google'da aratınca çıkan sonuçlarla sizlerde çıkan sonuçlar aynı olmaz, Google'da farklı bir sonuç bulan yazabilir mi?
:mahcup Çok uzun gibi oldu ama ne yapalım, anlaşılması için yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Deneyebileceğim başka mouse veya bilgisayar yok!
Son düzenleme: