Arkadaşlar, üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim lise bitti fakat gitmedim. Hedefim 15 yaşından beri hukuktu. Bu üniversite sınavına gireceğim 3.senem olacak(Geçen sene 60bindeydim) fakat uzun bir süredir hukuk istiyordum ama en büyük hayalim hackerlık yapıp pc-internet üzerinden iş yapıp para kazanmaktı. Şu son zamanlar sınava 4-5 ay kalmışken İTÜ-PC Müh.(3-4k sıralama) gibi yüksek bir yere gitme gibi bir düşüncem oluştu fakat sayısaldan o sıralamayı yapmak en az 2 senemi alır ki HUKUK'da kötü değil. Konuyu fazla uzatmak istemiyorum ikilemde kalmıştım bende olaya şu şekilde çözüm buldum: TM'den Marmara-İst Hukuk gibi güzel bir fakülte için çalışıp boş zamanlarımdada hayalim olan hacklerlık işini yapmaya çalışsam nasıl olur? Başlıktadanda biraz anlamışsınızdır. Bu işte iyi olanlara soruyorum, sizce Hukuk gibi zor bir alanı tercih edip(hukuk okumadan anlayamassınız tabi ama en azından pek fazla boş vaktim olmayacağını belirtmek istedim hukuk diyerek) yanında hackerlığı ne derece öğrenebilirim. Yazılım falan öğrenecek vaktim olduğunu sanmıyorum ama hacklerık-pc konusunda kendimi geliştirmek istiyorum az da olsa. Sizce kendimi ne kadar geliştirebilirim, ne derece yapabilirim bu işi ve ne kadar sürer tahmini. [(Günlük forumda takılıyorum 30dk - 1 saat civarı(bu zamanı değerlendirsem)]...
+ Yaz aylarında zamanımın çoğunu bu işe verip bir gruba falan katılabilirim daha iyi öğrenmek amaçlı.. Fakat dediğim gibi yazılım öğrenme gibi o işlere pek girmek istemiyorum
+ Yaz aylarında zamanımın çoğunu bu işe verip bir gruba falan katılabilirim daha iyi öğrenmek amaçlı.. Fakat dediğim gibi yazılım öğrenme gibi o işlere pek girmek istemiyorum
Son düzenleme: