Yeni Başlayanlar İçin Darkcomet Rat Kullanımı Ve No-İp // Darklord

D3r3k

Yeni üye
28 Tem 2012
3
0
yarım plss

Darkcomet Rat ve No-ip Kullanımı :

Videolu kullanım ve darkcomet 5.3.1

Darkcomet Rat 5.3.1 Kullanımı Ve No-ip.zip

Videosuz sadece TXT içeren Link :
Darkcomet Rat 5.3.1 kullanımı ve No-ip sadece Txt.zip

Ben yaptım HD görüntü olduğu için mbsi yüksektir.
Swf yi hayrına ftp atacak olan varsa ulaşsın hem sitesine hit gelir.
Ben yaptım herkes yararlanır inşallah.

Videoda hatalarım var ama yanlış bir vakaya yol açtıysa affola...

Port açamayanlar ulaşsın.
Bu videoyu izlediği halde darkcomet ratı kullanamayan varsa kendini 3. kattan aşağı atsın. :D

Rar pass : darklord

bu programı kapattığımızda tekrar kurulum istiyor tüm ayarları ve virüsü yeniden oluşturmak gerekiyor. birinin pc sine yedirdik diyelim. programı kapattığımızda yeniden kurulum vs. şeyler yapmamız mı gerekiyor nasıl save yapacağız. ben şansa bir kere çalıştırdım sonra program kapandı tekrar ayarlar kurulum vs birdaha çalışmadı. nasıl olacak.
 

abfet

Üye
4 Tem 2014
55
0
Beyler her şey tamam ama ben pc kapattıp açtığım zaman tüm kurbanlar gitmis oluyor ve birdaha gözükmüyor ? ne yapmam gerekli (Başlangıçta virüsü oluştururken Start Yazısına tik attım.)
 

HaPaNe

Katılımcı Üye
2 May 2012
285
0
Beyler portuda açıyorum zaten programıda önceden kullanmıştım sonra birden kesildi program . Port açıyorum port testten yazınca port kapalı cıkıyo ne yapmam gerekir ?
 

laylaykom

Yeni üye
10 Şub 2012
9
0
Merhaba Kardeşim, router ve modem kullanıyorum. Yani internet önce router'a sonra bana geliyor. Hangisine port açacağım? Deniyorum her ikisine de teker teker, olmuyor. Acil yardım edermsin?????????
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.