yeni başlıyorum nerden başlamam lazım hackerlığa??

hataywarrior

Yeni üye
3 Haz 2013
29
0
arkadarşlar yeni gönül verdim bu olaya nerden başlamam lazım yani ilk neleri öğrenmeliyim biraz yardım ederseniz sevinirim :)
 
12 Şub 2006
106
0
Safe City
sana tavsiyem website hack olayına girme. ben girdim hiç bir şeyin sahibi olamadım. sana para kazandıracak konulara bak örneğin ar-ge yi takip et. websitemi hacklemek istiyorsun o 2. planda olsun. sen ar-den bir şeyler öğrenirsen hem para kazanırsın ileride hemde webhack e kafan daha rahat basar çünki bazı programları sen yazacak çizeceksin millette onu parasıyla kullanacak. evillerd roc hakops takip et bunları.

Yıl 2005
Yeni açılan sitelere ücretli seo hizmeti sağlıyorduk. Hackten aylık 300-400 lira para kazanıyordum. :)
Neyi nasıl yapacağını bilirsen, bi de konuların uzmanı olursan kral ilan ederler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.